skip to Main Content
Menu
werk in blokken

Effectief werken met timemanagement van Spotlight Training

Effectief werken doe je met het timemanagement van Spotlight Training. Op deze manier hou je niet alleen tijd over, maar ben je ook nog eens een stuk productiever in wat je doet. Dat geef meer voldoening waardoor je blijer bent met je werk. En dat heeft uiteraard weer zijn uitwerking op jezelf, je collega’s én je thuissituatie.

Als je effectief wilt leren werken staat Spotlight Training dan ook graag voor je klaar. Het zal voor velen een herkenbare situatie zijn. Je mailbox stroomt over, de dossiers stapelen zich op en overwerken is meer regel dan uitzondering. Je vindt het moeilijk om je werkzaamheden efficiënt in te plannen waardoor je regelmatig het overzicht kwijt bent. Na een lange werkdag keer je onvoldaan terug naar huis omdat je jouw planning en deadlines weer niet gehaald hebt.

Daarnaast heeft deze werkwijze invloed op de kwaliteit van het werk dat je aflevert. Effectief werken lijkt voor jou verder weg dan ooit. Toch is dit niet nodig. Effectief te werk gaan en meer grip krijgen op jouw werkzaamheden kun je namelijk leren. Bij Spotlight Training helpen we je daar graag bij.

Effectief werken kun je leren

Effectief werken met timemanagement van Spotlight TrainingMet de timemanagement training van Spotlight Training krijg je meer inzicht in de doelen die je wilt bereiken. Hoe je dit pad zo efficiënt mogelijk bewandeld en op welke manier je om moet gaan met de obstakels die je onderweg tegenkomt. Daardoor kun je verloren tijd op een eenvoudig manier terugwinnen. Effectief werken begint met het bepalen van je vertrekpunt. Hierbij kun je denken aan het uitwerken van de functies waarvoor je in eerste instantie bent aangenomen.

Je krijgt meer inzicht in de werkzaamheden die je verricht. Daarnaast leer je hoe je prioriteiten kunt stellen en hoe je deze taken op effectieve wijze in kunt plannen. Niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook voor in de toekomst. Effectief werken betekent tevens dat je leert inschatten hoeveel tijd je voor een taak nodig hebt. Ook het leren delegeren en het uit handen geven van werkzaamheden hoort daarbij.

Daarnaast krijg je begeleiding in het feit hoe je afleiding kunt weerstaan en hoe je daar mee om moet gaan. In veel gevallen is dit een kwestie van het bijstellen van je verwachtingen en het duidelijk aangeven van je grenzen. Spotlight Training ondersteunt je graag in deze nieuwe weg naar effectief werken. Ook als je meer inzicht wilt krijgen in gesprekstechnieken staan we voor je klaar.

Onderwerpen Training Timemanagement in 1 dag

 • Waardoor ontstaat tijdgebrek?
 • De kracht van doelen stellen
 • Waarvoor ben ik aangenomen?
 • Logboek analyseren
 • Prioriteiten stellen
 • Plannen op de korte en lange termijn
 • Organiseren van dagelijkse werkzaamheden
 • Realistische tijdsinschatting
 • Omgaan met afleidingen 
 • Omgaan met onderbrekingen
 • Email gebruik
 • Multitasken
 • Delegeren
 • Persoonlijke valkuilen
 • Actieplan maken

Voor wie is deze training Timemanagement in 1 dag geschikt?

Voor mensen die te veel hooi op hun vork nemen en die moeite hebben om hun taken te verdelen over de beschikbare tijd. Voor mensen die graag meer werk willen verzetten in minder tijd en het overzicht op hun werk willen (terug)krijgen en behouden.

Kortom, hij is geschikt voor iedereen die efficiënter, ontspannen en met plezier willen werken. Het zorgt ervoor dat je werk blijft waar het hoort: op het werk en dat je het niet mee naar huis neemt, waar het in je hoofd blijft zitten en je soms zelf uit je slaap houdt.

Kom in Actie

Loop je aan tegen een te hoge werkdruk, heb je problemen met het inplannen van je werk en lijkt je tijd te kort te komen? Start dan met deze  Training Timemanagement in 1 dag om die kostbare tijd terug te winnen.

Praktische Informatie

€ 450,00

(alle prijzen zijn exclusief BTW.)

De trainingstijden zijn van 9.30 uur tot 16.30 uur. Deze training is ook mogelijk als VIP-training (1-op-1) of als incompanytraining vanaf 3 personen. Je ontvangt na de training een certificaat. De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers.

Klantervaringen

Super training!! Voorafgaand aan de training krijg je een logboek, een intake formulier, en lesmateriaal opgestuurd. Met deze middelen kreeg ik een goed inzicht waar mijn aandachtsgebied en behoeft zat. De cursusdag zelf vond ik helemaal geweldig. Door de kleine groep tijdens de training wordt er echt maatwerk geleverd en is super doelgericht. Kortom een echt aanrader!

Ramon Hobe - Teamleider

Training Timemanagement

'Het is net als fietsen, het heeft tijd nodig om een onderdeel te vormen van je leven.' Met haar inhoudelijke kennis en een persoonlijke benadering wist Cynthia mij inzicht te geven in de meest belangrijke Time management vaardigheden. Prioriteiten stellen, verschillen tussen effectief en efficiënt werken, de kaasschaafmethode, 'nee' zeggen. Allemaal praktische tips die snel zijn toe te passen in de praktijk. Ik bedank Cynthia voor deze eerste trainingsdag bij Meetz Meeting Point en kijk uit naar de persoonlijke coaching in 2017.

Remie van Os - Backoffice-, productiemedewerker, key-user en trainer

Training Timemanagement

Training was goed opgezet. Door de telefonische intake, het invullen van het logboek en voorbereidende opdracht ontstaat er voordat de training start al een stuk bewustzijn en overzicht. Daarna zijn we specifiek met mijn problemen/aandachtspunten aan de slag gegaan.

Ik was voor de training sceptisch over wat ik nog kon verbeteren aan mijn time management. Ik vond het verbazingwekkend om te zien hoeveel mogelijkheden ter verbetering ik had op het eind van de ochtend en dan moest de middag nog komen. Cynthia heeft goed inzicht kunnen geven in waar mijn valkuilen zitten, zeer bruikbare tips gegeven en handvaten waar ik écht mee aan de slag kan in mijn werk. Deze handvaten zijn ook binnen mijn afdeling en bij mijn leidinggevende positief ontvangen.

Lonneke van der Veeken
Back To Top