skip to Main Content
Menu

Eigenaar: Cynthia Rombout

Enthousiast, nieuwsgierig, geduldig, betrokken en resultaatgericht, dat ben ik. Als coach en trainer vraag ik door, zoek ik naar mogelijkheden en denk daarbij “out of the box.” Ik kan goed aansluiten bij een ander en mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Ik help mensen om met meer plezier en vertrouwen te leven. Als mensen leven en werken vanuit hun kracht, ontstaan er veranderingen die leiden tot betere resultaten, meer balans en meer energie. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, gaan stralen en nemen (weer) de regie over hun leven.

Mijn eigen weg

25 jaar geleden begon ik als administratief medewerker. Tijdens dat werk lukte het me niet om te laten zien wat ik in me had. Ik wílde wel, maar ik wist niet hoe. Ook paste ik me vaak aan aan de wensen van anderen, had ik moeite om mijn grenzen aan te geven en ging ik conflicten uit de weg. Ik worstelde met vragen als: Wat wil IK nou in het leven?? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Hoe word ik mijn angst de baas? Ik wilde vooral later geen spijt hebben van alles wat ik niet gedaan had in mijn leven.

Door aan mezelf te werken, leerde ik denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Ik liet mijn angst niet langer regeren en ik kreeg meer lef, vertrouwen en enthousiasme. Ik ging dingen net een tikkeltje anders te doen en werd daardoor veel gelukkig.

Mijn persoonlijke groei maakte me zo enthousiast, dat ik ook anderen wilde helpen zich te ontwikkelen. De afgelopen 15 jaar heb ik diverse opleidingen gedaan op het gebied van coachen en trainen. Ik heb gewerkt als coach en trainer binnen diverse organisaties en als sociale vaardigheidstrainer binnen de jeugdzorg. Hierna was het tijd om al mijn werk- en levenservaring samen te voegen en heb ik mijn eigen trainingsbureau opgericht. Als eigenaar van Spotlight Training & Ontwikkeling geef ik de meeste trainingen. Daarnaast werk ik met samen met  ervaren trainers bij grote opdrachten.

Ik woon in Breda, ben gelukkig getrouwd en heb een prachtige dochter. Ik houd van schilderen, fotograferen en dansen. Ik kan erg genieten van gezelligheid en leuke dingen ondernemen met vrienden en familie.

Mijn missie is met kleine veranderingen grote resultaten behalen |
Je weet nooit wat je kunt, tot je het geprobeerd hebt!

Herken jij dit:

  • Stop je veel energie in je werk, maar haal je toch niet de gewenste resultaten?
  • Zou je zaken anders willen aanpakken en weet je niet goed hoe te beginnen?

Wil jij:

  • Je grenzen aangeven en een goede balans tussen werk en privé vinden?
  • Doen wat je leuk vindt en je eigen weg bewandelen?

Wil jij met meer ontspanning, plezier en succes werken? Dan ben je bij Spotlight Training & Ontwikkeling aan het goede adres! Wij inspireren, adviseren en begeleiden jou graag. Wij helpen je inzicht te krijgen en stappen te zetten die je werk en je leven plezieriger en succesvoller maken. Ander gedrag leidt tot andere resultaten!

2018 profielfoto
Back To Top