skip to Main Content
Menu
training-timemanagement

Cursus time management in Rotterdam en Utrecht in één dag

Heb je te veel werk voor één werkdag? Neem je werk mee naar huis om op schema te blijven? Lukt het je niet voldoende om prioriteiten te stellen en keuzes te maken? Om maar niet te spreken over het plannen en overzicht houden van je werkzaamheden? Dan kun jij waarschijnlijk wel een cursus time management in Rotterdam en Utrecht gebruiken. Gedurende deze cursus leer jij hoe je je tijd beter in kunt delen.

Als je je tijd steeds ‘kwijt raakt’, raak je overspoelt. Je loopt achter de feiten aan. Dat gaat beslist een tijdje goed, maar lang kun je dat niet volhouden. Dat heeft impact op jou als persoon en op de kwaliteit van je werk. Ook heeft het invloed op je omgeving, je collega’s en je thuissituatie. Met een cursus efficiënt werken leer jij weer grip te krijgen op de tijd en leer je een stuk effectiever aan het werk te gaan.

Pak je tijd terug |Tijd terugpakken met de cursus efficiënt werken

Time management heeft alles te maken met zelfmanagement. Met de cursus time management in Rotterdam en Utrecht leer je in één dag prioriteiten te stellen. Dit is daarom dus eigenlijk een cursus effectief werken, een cursus slimmer werken, een cursus leren plannen, een cursus concentratie, een cursus prioriteiten stellen en een training in multitasking in één. 

Je gaat leren hoe je je werk efficiënt in kan plannen en geen werk meer hoeft te laten liggen. Je gaat in kaart brengen welke valkuilen jij hebt, waardoor je tijd ‘kwijt’ raakt. Aan wat voor valkuilen moet je dan denken? Enkele mogelijke valkuilen zijn bijvoorbeeld niet goed grenzen kunnen stellen, te chaotisch werken en moeite hebben met een wisselende werkdruk. Een helder hoofd geeft je minder stress en maakt je productiever. Dus werk slimmer en pak je tijd terug!

Efficiënt werken |Wat is het resultaat van een cursus focussen?

De multitasking training, of de training prioriteiten stellen is erg gevarieerd. Je leert letterlijk om je tijd terug te pakken, waardoor je meer kunt doen in minder tijd. Je krijgt inzicht in de manier waarop je werkt. Doordat je helder krijgt wat jouw valkuilen zijn én je hiermee aan de slag gaat, zal je hier niet meer in stappen.

Goed omgaan met alle vragen die op je afkomen en andere onderbrekingen is na de training effectief werken voor jou geen probleem meer. Je creëert rust en overzicht in je agenda en je boekt in minder tijd meer resultaat. Je weet precies wanneer en hoe je jouw werkzaamheden het beste kunt inplannen. Hierdoor kun je elke dag met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Pak je tijd terug |Pak je tijd terug met een training efficiënt werken

De training efficiënt werken bestaat grofweg gezien uit drie verschillende onderdelen. Je bereid je voor op de training, dan is er natuurlijk de dag zelf en vervolgens pas je de training toe in de praktijk. Dankzij de drie onderdelen van de cursus time management in Utrecht en Rotterdam, kunnen we ervoor zorgen dat je echt leert en ervaart hoe je deze training efficiënt werken toepast.

Voorbereiding

Vooraf aan de training efficiënt werken vindt er een intake plaats. Je maakt twee opdrachten ter voorbereiding: je vult een time management test in en je houdt een aantal dagen een logboek bij. Zo breng je jouw huidige manier van werken in kaart.

De training

Tijdens de training time management ga je aan de slag met wat voor jou belangrijk is als het gaat om tijd indelen en prioriteiten stellen. Deze dag is heel concreet en aan het eind heb jij zicht op wat voor jou werkt en hoe jij optimaal je tijd kunt benutten. Het spreekt voor zich dat we stil staan bij jouw persoonlijke praktijksituatie en obstakels. Aan het eind van dag heb je een actieplan waar je direct mee aan de slag gaat.

In de praktijk

In de weken na de training ga je het geleerde toepassen in de praktijk. Je trainer zal je hierbij ondersteunen. Speciaal voor jou zijn er twee coachingsgesprekken via de telefoon of via Skype. Ook is er altijd de mogelijkheid om je vragen te mailen. Je werkt hierdoor langer gericht aan jouw leerdoelen.

Onderwerpen Training Timemanagement in 1 dag

 • Waardoor ontstaat tijdgebrek?
 • De kracht van doelen stellen
 • Waarvoor ben ik aangenomen?
 • Logboek analyseren
 • Prioriteiten stellen
 • Plannen op de korte en lange termijn
 • Organiseren van dagelijkse werkzaamheden
 • Realistische tijdsinschatting
 • Omgaan met afleidingen 
 • Omgaan met onderbrekingen
 • Email gebruik
 • Multitasken
 • Delegeren
 • Persoonlijke valkuilen
 • Actieplan maken

Voor wie is de cursus time management in Utrecht en Rotterdam in één dag geschikt?

Deze cursus time management in Rotterdam en Utrecht is geschikt voor een hele hoop mensen. Zo is de training effectief werken geschikt voor mensen die te veel hooi op hun vork nemen en die moeite hebben om hun taken te verdelen over de beschikbare tijd. Voor mensen die graag meer werk willen verzetten in minder tijd en het overzicht op hun werk willen (terug)krijgen en behouden.

Kortom, hij is geschikt voor iedereen die efficiënter, ontspannen en met plezier willen werken. Het zorgt ervoor dat je werk blijft waar het hoort: op het werk en dat je het niet mee naar huis neemt, waar het in je hoofd blijft zitten en je soms zelf uit je slaap houdt.

Kom in actie en volg de cursus time management!

Loop je aan tegen een te hoge werkdruk, heb je problemen met het inplannen van je werk en lijk je tijd te kort te komen? Start dan met deze training time management in één dag om die kostbare tijd terug te winnen. Inschrijven? Dat kan via de knop hieronder óf neem even contact op!

Praktische Informatie

€ 450,00

(alle prijzen zijn exclusief BTW.)

De trainingstijden zijn van 9.30 uur tot 16.30 uur. Deze training is ook mogelijk als VIP-training (1-op-1) of als incompanytraining vanaf 3 personen. Je ontvangt na de training een certificaat. De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers.

Klantervaringen

Super training!! Voorafgaand aan de training krijg je een logboek, een intake formulier, en lesmateriaal opgestuurd. Met deze middelen kreeg ik een goed inzicht waar mijn aandachtsgebied en behoeft zat. De cursusdag zelf vond ik helemaal geweldig. Door de kleine groep tijdens de training wordt er echt maatwerk geleverd en is super doelgericht. Kortom een echt aanrader!

Ramon Hobe - Teamleider

Training Timemanagement

'Het is net als fietsen, het heeft tijd nodig om een onderdeel te vormen van je leven.' Met haar inhoudelijke kennis en een persoonlijke benadering wist Cynthia mij inzicht te geven in de meest belangrijke Time management vaardigheden. Prioriteiten stellen, verschillen tussen effectief en efficiënt werken, de kaasschaafmethode, 'nee' zeggen. Allemaal praktische tips die snel zijn toe te passen in de praktijk. Ik bedank Cynthia voor deze eerste trainingsdag bij Meetz Meeting Point en kijk uit naar de persoonlijke coaching in 2017.

Remie van Os - Backoffice-, productiemedewerker, key-user en trainer

Training Timemanagement

Training was goed opgezet. Door de telefonische intake, het invullen van het logboek en voorbereidende opdracht ontstaat er voordat de training start al een stuk bewustzijn en overzicht. Daarna zijn we specifiek met mijn problemen/aandachtspunten aan de slag gegaan.

Ik was voor de training sceptisch over wat ik nog kon verbeteren aan mijn time management. Ik vond het verbazingwekkend om te zien hoeveel mogelijkheden ter verbetering ik had op het eind van de ochtend en dan moest de middag nog komen. Cynthia heeft goed inzicht kunnen geven in waar mijn valkuilen zitten, zeer bruikbare tips gegeven en handvaten waar ik écht mee aan de slag kan in mijn werk. Deze handvaten zijn ook binnen mijn afdeling en bij mijn leidinggevende positief ontvangen.

Lonneke van der Veeken
Back To Top