skip to Main Content
Menu

Wil je kijken hoe je leven ervoor staat om zo meer grip op je leven krijgen? Maak dan gebruik van deze evaluatie. Je krijgt binnen een paar minuten een overzicht van waar jij nu staat en waar je heen wilt.

In het leven van dag tot dag kun je makkelijk het overzicht kwijtraken. Maar hoe vaak neem je eigenlijk de tijd om een stapje terug te doen en je leven eens van een afstandje te bekijken? Het kan erg fijn zijn om even een pauze in te lassen en te kijken hoe ver je bent gekomen. Om vast te stellen wat er goed ging en wat minder goed ging. Waarna je kunt stilstaan bij hoe je verder wilt gaan: Wat wil je bereiken, waar wordt je blij van, wat wil je veranderen?

Wat je niet wilt, is een overzicht dat vol staat met zaken die je niet goed vindt gaan. Dat is frustrerend en je schiet er niets mee op. Deze evaluatie geeft je mooie inzichten in hoe nu verder te gaan en waar je de komende maanden aandacht aan wilt geven in jouw leven. Door even uit de waan van de dag te stappen en stil te staan bij de lange termijn kun je betere keuzes maken.

Dus investeer wat tijd in jezelf (10 minuten), want je kunt pas echt groeien als je weet waar je nu staat. Ik nodig je daarom van harte uit om te kijken waar jij nu staat door onderstaande evaluatie in te vullen.

Waar sta je en waar wil je heen?

Back To Top