Timemanagement - Spotlight skip to Main Content
Menu

Timemanagement Training| Creëer rust en krijg meer gedaan in minder tijd!

Heb je te veel werk voor één werkdag? Werk je thuis door om op schema te blijven? Vindt je het moeilijk om prioriteiten te stellen en keuzes te maken? Is je werk inplannen en het overzicht houden een grote uitdaging?

Wanneer je steeds je tijd ‘kwijt raakt’, raak je overspoelt. Je loopt continue achter de feiten aan. Dat gaat meestal een tijdje goed, maar is niet lang vol te houden. Het heeft een directe impact op jou als persoon en op de kwaliteit van je werk. Ook heeft het invloed op je omgeving, je collega’s en op je thuissituatie.

Tijd kun je terugpakken

Timemanagement heeft alles te maken met zelfmanagement. Met deze driedaagse Timemanagement Training ga je aan de slag met het leren stellen van prioriteiten. Je gaat leren hoe je je werk dusdanig efficiënt in kan plannen, zodat je geen werk meer hoeft te laten liggen

Je brengt in kaart wat valkuilen zijn, waardoor je tijd ‘kwijt’ raakt. Enkele mogelijke valkuilen zijn geen duidelijke grenzen stellen, te chaotisch werken en moeite hebben met een wisselende werkdruk. Doordat je duidelijk weet wat jouw valkuilen zijn, zal je er in het vervolg minder snel instappen. Je leert letterlijk hoe je tijd terug kunt pakken, zodat je meer kunt doen in minder tijd.

Je gaat aan de slag met grenzen stellen aan jezelf en aan anderen. Je kiest helder voor waar jij wel en niet je tijd en besteed en communiceert hier helder over. De keuzes die je maakt sluiten aan bij wat belangrijk voor je is. Door meer te kiezen voor wat jij werkelijk wilt, kom je steeds lekkerder in je vel te zitten. Een helder hoofd geeft minder stress en maakt je productiever. Dus werk slimmer en pak je tijd terug!

Resultaat | Meer grip op jouw werkzaamheden

Vragen die op je afkomen en andere onderbrekingen zijn voor jou geen probleem meer. Je kan rust en overzicht in je agenda creëren en je boekt meer resultaat in minder tijd. Je weet precies wanneer èn hoe je jouw werkzaamheden het beste kunt inplannen. Hierdoor ga je elke dag met een voldaan gevoel naar huis en kun je je werkdag echt afsluiten.

Inhoud van de driedaagse Training Time Management

Dag 1 Prioriteiten stellen en plannen

 • Waarvoor ben ik aangenomen?
 • Logboek analyseren
 • Prioriteiten stellen
 • Planning maken
  • Realistische tijdsinschatting
 • Multitasken
 • Actieplan maken

Dag 2 Grenzen stellen

 • Grip op email
 • Slim vergaderen
 • Grenzen Stellen
  • Nee zeggen
  • Aanspreken op afspraken
 • Verwachtingsmanagement
 • Praktijksituaties oefenen
 • Actieplan maken

Dag 3 Doelen en motivatie

 • Wat wil je bereiken
  • Doelen stellen
  • Keuzes maken
 • Slim omgaan je energie
 • Eigen werkhouding
  • Perfectionisme en aardig zijn
  • Uitstellen overwinnen
 • Actieplan maken

Voor wie is deze training geschikt?

Voor mensen die te veel hooi op hun vork nemen en die moeite hebben om hun taken te verdelen over de beschikbare tijd. Voor personen die graag meer werk willen verzetten in minder tijd. Voor diegene die het overzicht op hun werk willen (terug)krijgen en behouden.

Kortom, hij is geschikt voor iedereen die efficiënter, (meer) ontspannen èn met plezier willen werken. Het zorgt ervoor dat je werk blijft waar het hoort: Op het werk! Je neemt het niet meer mee naar huis, waar het in je hoofd blijft zitten en je soms zelfs uit je slaap houdt.

Werkwijze

Pak je tijd terug, iedereen kan het. Straks kun jij je werk goed inplannen. Door het bewust doorlopen van deze drie concrete fases, wordt je steeds beter in het managen van je tijd.

Voorbereiding Vooraf aan de driedaagse training vindt er een intake plaats. Daarnaast maak je 2 opdrachten als voorbereiding op de training: je maakt een timemanagement test en je houdt een aantal dagen een logboek bij. Zo breng je jouw huidige manier van werken in kaart

De training In deze training gaat het vooral over goed je tijd indelen, prioriteiten stellen en dan je planning uitvoeren. Deze dagen zijn heel concreet en aan het eind heb je zicht op wat voor jou werkt en hoe je optimaal jou tijd kunt benutten. Het spreekt voor zich dat we stil staan bij de persoonlijke praktijksituatie en obstakels.

Op het eind van iedere trainingsdag maak je een actieplan, waar je direct mee aan de slag gaat. Met de situaties waarbij je terugvalt in je oude patroon gaan we de volgende keer aan de slag en je oefent met hoe je dit anders kan aanpakken. Daarnaast werk je thuis opdrachten uit ter voorbereiding op de volgende trainingsdag.

Aan de slag. Tijdens de training en tot drie maanden erna kan je altijd om hulp vragen als je ergens tegen aan loopt. In de weken na de laatste trainingsdag volgen er 2 coaching gesprekken via de telefoon of via Skype. Op deze manier wordt je ondersteund in de praktijk

Kom in Actie

Loop je tegen een te hoge werkdruk aan? Heb je problemen met het inplannen van je werk en heb je het gevoel dat je tijd tekort komt? Start dan met deze driedaagse Timemanagement Training en win die kostbare tijd terug.

De maximale groepsgrootte is 6 personen. De trainingsdagen zijn van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je ontvangt na de training een certificaat van deelname.

Wil je liever korter en gerichter aan de slag, kijk dan eens bij de training Time management in 1 dag.

Praktische Informatie

€ 1200,00

(alle prijzen zijn exclusief BTW.)

De trainingstijden zijn van 9.30 uur tot 16.30 uur. Deze training is ook mogelijk  als incompanytraining vanaf 3 personen. Je ontvangt na de training een certificaat. De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers.

Klantervaringen

Super training!! Voorafgaand aan de training krijg je een logboek, een intake formulier, en lesmateriaal opgestuurd. Met deze middelen kreeg ik een goed inzicht waar mijn aandachtsgebied en behoeft zat. De cursusdag zelf vond ik helemaal geweldig. Door de kleine groep tijdens de training wordt er echt maatwerk geleverd en is super doelgericht. Kortom een echt aanrader!

Ramon Hobe - Teamleider

Training Timemanagement

'Het is net als fietsen, het heeft tijd nodig om een onderdeel te vormen van je leven.' Met haar inhoudelijke kennis en een persoonlijke benadering wist Cynthia mij inzicht te geven in de meest belangrijke Time management vaardigheden. Prioriteiten stellen, verschillen tussen effectief en efficiënt werken, de kaasschaafmethode, 'nee' zeggen. Allemaal praktische tips die snel zijn toe te passen in de praktijk. Ik bedank Cynthia voor deze eerste trainingsdag bij Meetz Meeting Point en kijk uit naar de persoonlijke coaching in 2017.

Remie van Os - Backoffice-, productiemedewerker, key-user en trainer

Training Timemanagement

Training was goed opgezet. Door de telefonische intake, het invullen van het logboek en voorbereidende opdracht ontstaat er voordat de training start al een stuk bewustzijn en overzicht. Daarna zijn we specifiek met mijn problemen/aandachtspunten aan de slag gegaan.

Ik was voor de training sceptisch over wat ik nog kon verbeteren aan mijn time management. Ik vond het verbazingwekkend om te zien hoeveel mogelijkheden ter verbetering ik had op het eind van de ochtend en dan moest de middag nog komen. Cynthia heeft goed inzicht kunnen geven in waar mijn valkuilen zitten, zeer bruikbare tips gegeven en handvaten waar ik écht mee aan de slag kan in mijn werk. Deze handvaten zijn ook binnen mijn afdeling en bij mijn leidinggevende positief ontvangen.

Lonneke van der Veeken
Heb je geen idee waar jouw tijd blijft en wil jij weer de baas worden over jouw tijd?

Start dan nu met deze GRATIS Videotraining om die kostbare tijd terug te winnen!

Back To Top