skip to Main Content
Menu

Assertiviteitstraining voor volwassen: nooit te oud om te leren

Wanneer je vaak het gevoel hebt dat je wordt opgezadeld met andermans problemen, of geen ‘nee’ durft te zeggen, is een assertiviteitstraining voor volwassenen misschien wel iets voor jou. Spotlight Training en Ontwikkeling verzorgt een eendaagse en een tweedaagse training voor volwassenen die in hun kracht willen staan en niet meer bang willen zijn voor de mening van anderen. Met de training Assertiviteit in 1 dag ga je snel aan de slag met de belangrijkste onderdelen van opkomen voor jezelf. In de meerdaagse Assertiviteitstraining ga je de verdieping in en kan je meer oefenen met lastige praktijksituaties. Hoe heerlijk zal het zijn om na een lange dag werken niet meer te piekeren over woorden die je hebt ingeslikt en niet hebt uitgesproken.

Voor wie is de assertiviteitstraining?

De assertiviteitstraining is bestemd voor volwassenen die voor zichzelf willen leren opkomen. Een verschil van mening kan altijd voorkomen en is helemaal niet erg. Veel mensen snoeren zichzelf de mond, omdat ze niet in conflict willen komen met hun gesprekspartner. Tijdens de cursus leer je op een volwassen en respectvolle manier je mening te uiten. De coachende trainer heeft de juiste opleidingen en levenservaring om de cursisten hierin te begeleiden. Onze trainers beschikken over een portie geduld en positiviteit en reiken hun volwassen cursisten graag tools aan om meer zelfvertrouwen uit te stralen.

Assertiviteitstraining voor volwassenen: online en praktijk

Wanneer je ervoor kiest de assertiviteitstraining voor volwassen bij Spotlighttraining te gaan volgen, krijg je eerst een telefonische intake. Vervolgens kun je aan de slag gaan met het maken van oefeningen en je inlezen in de aangeboden theorie. Ook vindt de een training plaats in een kleine groep. De training wordt bewust kleinschalig gehouden, zodat iedere cursist de benodigde aandacht kan krijgen. Na de training volgen nog twee telefonische gesprekken met de trainer.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Spotlight Training & Ontwikkeling

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.

  Back To Top