skip to Main Content
Menu

Kom voor jezelf op, volg een cursus assertiviteit

Een cursus assertiviteit is voor veel mensen nuttig om te volgen. Wie herkent het niet? Die ene collega schuift zomaar al het werk in je schoenen en je durft niet te zeggen dat je daar geen tijd voor hebt. Of een moeder van het schoolplein vraagt je telkens weer om op haar kind te passen, terwijl je het eigenlijk veel te druk hebt. Wederom hoor je jezelf zeggen: “Ja hoor, prima. Geen probleem…” Geef je grenzen aan en zeg wat je vindt; leer voor jezelf opkomen door een van de assertiviteitstrainingen te volgen bij Spotlighttraining. Tijdens de training Assertiviteit in 1 dag ga je  aan de slag met grenzen stellen. In de meerdaagse Assertiviteitstraining ga je de verdieping in en kan je meer oefenen met lastige praktijksituaties.

Inhoud cursus

Wie een cursus volgt bij Spotlight Training leert de eigen grenzen te bewaken en op een respectvolle manier naar de medemens te uiten als hij of zij een andere mening is toebedeeld. Ook leert de cursist door middel van stemgebruik en lichaamstaal zichzelf als een krachtiger persoon te presenteren. Eigenaar Cynthia Rombout omschrijft zichzelf als een coachende trainer; ze geeft tijdens de training advies en sturing op niveau. Cynthia heeft verschillende opleidingen gevolgd om coach te worden en heeft al jarenlang ervaring op dit gebied.

Hoe ziet de cursus assertiviteit eruit?

De assertiviteitscursus bereid je thuis voor. Je krijgt theorie aangeboden. De trainingsdag(en) vindt plaats in een kleine groep, zodat iedereen genoeg aandacht krijgt en aan bod komt. Tijdens deze training ga je aan de slag met je persoonlijke doelen. Wanneer de cursus is afgerond, kan de cursist nog een half jaar lang gebruik maken van de diensten van Cynthia. Er volgen in de periode na de cursus nog twee telefonische gesprekken en per mail kan de cursist nog een half jaar lang begeleiding krijgen.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Spotlight Training & Ontwikkeling

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.

  Back To Top