skip to Main Content
Menu

Assertief gedrag is ‘nee’ zeggen als jij dingen niet wilt, zodat je niet vaak dingen tegen je zin in aan het doen bent. Assertief gedrag is gericht een goed gesprek beginnen, jouw boodschap en jouw mening kunnen overbrengen. Confrontaties met jouw baas, partner of anderen zijn geen probleem, je ziet er niet als een berg tegenop.

Je hebt gewoonweg zelfvertrouwen. Je gelooft in jouzelf. Je weet waar jij voor staat. Wat klinkt dit fijn, vind je niet? En het mooie is, dat je assertief gedrag en zelfverzekerd zijn kunt leren. Hiervoor bestaat de cursus zelfvertrouwen, ook wel assertiviteitstraining genoemd.

Ontwikkel je zelfvertrouwen

Door een cursus zelfvertrouwen leer jij in jezelf te geloven. Je komt sterker in jouw schoenen te staan. Gun jouzelf deze kans. Een goede assertiviteitstraining helpt jou vervolgens levenslang elke dag opnieuw. Wil jij graag goed communicatief en assertief voor de dag komen? Dan zijn deze vormen van training de manier om hiermee te beginnen. Met de training Assertiviteit in 1 dag ga je oefenen met nee zeggen en mensen aanspreken. In de meerdaagse Assertiviteitstraining ga je de verdieping in en kan je nog meer oefenen met lastige praktijksituaties.

Overwin jouw angsten, en vind nieuwe manieren om met anderen en de maatschappij om te gaan. Ook een cursus communicatie kan jou op weg helpen om geen sociale situaties uit de weg te gaan.

Oefenen in een veilige omgeving helpt jou

Assertiviteit wordt tijdens een cursus zelfvertrouwen vaak geoefend. Praktijksituaties kunnen op verschillende manieren uitgevoerd worden. Je kan zo vertrouwd raken met diverse communicatie methodes en kan zo jouw communicatieve vaardigheden verbeteren. Dit helpt je jouw zelfvertrouwen te laten groeien.

Doordat je in een veilige omgeving met professionele trainers kan oefenen, leer je daadwerkelijk hoe je in situaties juist kan reageren. Als je weet wat assertiviteit is, dan helpt dit jou assertief te zijn. Het is een kwestie van oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Beschermende begeleiding tijdens een cursus zelfvertrouwen biedt jou deze mogelijkheid.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Spotlight Training & Ontwikkeling

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

  Back To Top