skip to Main Content
Menu

Hoe kun je beter leren omgaan met emotie?

Iedere dag word je gedwongen om te gaan met emotie. Niet bij iedereen gaat dat even gemakkelijk. Het kan zijn dat je soms blokkeert, wanneer je te maken krijgt met heftige emoties. Blokkades leiden tot weerstand of verkeerde reacties. Wanneer je controle wilt krijgen over het omgaan met je emoties, dan kun je bij Spotlighttraining terecht. De eigenaar en ervaren coachende trainer Cynthia Rombout helpt je graag met het beheersen en controleren van je emoties, om tot een effectief gesprek of effectief handelen te komen.

Buig negatieve emoties om

Cynthia Rombout is een ervaren trainer die de juiste opleidingen heeft gevolgd om deze training te geven. Als geen ander heeft zij ervaren hoe je je eigen leven in de hand kunt nemen door elementen in je handelen en denken te veranderen. Kleine veranderingen kunnen soms al een groot effect hebben. Wanneer je beter leert omgaan met emoties door negatieve emoties om te buigen, zal je merken dat gesprekken positiever verlopen. Tijdens de training leer je onder andere ook helpende gedachten in te zetten om blokkerende gedachten en emoties de deur te wijzen.

Aandacht en veiligheid tijdens de training omgaan met emotie

De training wordt gegeven in kleine groepjes. Op deze manier kan Cynthia een veilige situatie creƫren voor de cursisten en kan zij iedere cursist genoeg aandacht geven. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats en krijgen de cursisten een opdracht toegestuurd, zodat zij goed voorbereid beginnen aan de training.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Spotlight Training & Ontwikkeling

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

  Back To Top