skip to Main Content
Menu

Moeilijk is het. Onderhandelen. En dan op een manier zodat je altijd eindigt met een win-winsituatie. Door bepaalde gesprekstechnieken te gebruiken en in jezelf te geloven kan je een heel eind komen. Velen onder ons beginnen al te zweten als ze weten dat zij een onderhandelingsgesprek in moeten. Gelukkig kan iedereen beter worden in onderhandelen. Niet alleen door het te doen, maar tevens door een training onderhandelen te volgen.

Behaal je doelen

Behaal, na het volgen van een cursus onderhandelen, al je doelen. Eindig enkel met win-winsituaties. Het is mogelijk! Je leert in deze training onder andere om goed door te vragen wat de ander belangrijk vind, waardoor duidelijk wordt waar de onderhandelruimte zit. Door te oefenen met gesprekstechnieken kom je er vanzelf achter wat je kan doen om het beste uit je onderhandeling te halen. Je gaat aan de slag met jouw onderhandelsituaties. Kortom oefening baart kunst, en als je een training onderhandelen volgt oefen je veel. Heel veel. Leer jouw doelen te behalen in je leven, op een fijne manier. Ook voor de andere partij.

Behoud je relaties

Je creëert win-win situaties, behaalt jouw doelen en houdt de relatie met de wederpartij intact. Dit heet win-win onderhandelen. En het zou voor menigeen een verademing zijn om dit goed onder de knie te hebben. Je kan een goede en ondersteunende training hierin volgen, bijvoorbeeld bij het fijne training centrum Spotlighttraining.nl.

Voor wie is cursus geschikt?

Eigenlijk voor iedereen, die regelmatig in een onderhandeling zit en daar niet of niet altijd met het gewenste resultaat uit komt. Je kan leren je doelbewust op te stellen en zo betere resultaten te behalen. Op de website van Spotlighttraining.nl kan je ervaringen lezen van eerdere cursisten. Het kan zijn dat je na het lezen van deze uitgebreide website kiest voor één van de andere nuttige communicatie trainingen. Elk van hen is goed voor jouw persoonlijke ontwikkeling, het is net waar jij het meest behoefte aan hebt.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Spotlight Training & Ontwikkeling

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.

  Back To Top