skip to Main Content
Menu

Persoonlijk leiderschap is iets wat je nodig hebt om jezelf te leiden. Je kan het leren toepassen en dagelijks gebruiken om alles uit het leven te halen waar je behoefte aan hebt. Je hebt het nodig bij onderhandelingen, bij het goed feedback geven en eigenlijk bij alles waar je communicatie bij nodig hebt.

Wat drijft jou in dit leven?

Je kan met persoonlijk leiderschap je doelen realiseren, je weet jouw eigen kwaliteiten en talenten. Wat is jouw persoonlijke stijl? Wat zijn je drijfveren? Wat zijn je zwakke kanten en valkuilen? Door aan de slag te gaan met bijvoorbeeld een cursus assertiviteit, begin je ook te werken aan jouw persoonlijke leiderschap. Je kan bewust keuzes gaan maken, zowel zakelijk als privé. Het toepassen is de praktijk is lastiger dan je denkt, gelukkig zijn er tegenwoordig veel manieren om dit te leren.

Een vijf stappenplan

Persoonlijk leiderschap kan je in 5 stappen leren. Heel kort door de bocht:
– Je zal je zelfkennis eerst gaan vergroten
– Dan is het noodzaak om een koers te bepalen
– Vervolgens deze knop bij jezelf omzetten
– En je gaat randvoorwaarden creëren
– Tot slot kan je actie voor jouw leven gaan ondernemen

Jezelf leren begrijpen

Om goed te kunnen onderhandelen, om goed feedback te geven en te ontvangen, om de juiste resultaten in jouw leven te behalen is het noodzakelijk om alles over jezelf te weten. En om hier bewust mee om te gaan. Heb jij vaak moeite met gesprekken voeren? En kom je altijd minder gewenste resultaten thuis? Overweeg dan eens om een training assertiviteit te volgen. Je kan hierover meer informatie vinden op bijvoorbeeld de website van een goed training en coaching centrum zoals Spotlight Training & Ontwikkeling. Tijd om jezelf in de spotlight te zetten. Eng, ja, maar oh zo nuttig, voor de rest van je leven.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Spotlight Training & Ontwikkeling

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.

  Back To Top