skip to Main Content
Menu

Training effectief communiceren met Gesprekstechnieken

Wanneer iedereen een training effectief communiceren met gesprekstechnieken zou volgen, zouden er geheid minder misverstanden ontstaan. Ieder mens is anders en dat maakt goed communiceren erg lastig. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je iets wilt vertellen, maar dat blijkt dat de boodschap of kern van je verhaal niet is overgekomen? Spotlighttraining biedt een training aan om te leren je boodschap duidelijk en effectief over te brengen. Onder begeleiding van een ervaren trainer krijgen de cursisten de benodigde tools aangereikt om deze toe te passen tijdens hun communicatie in het dagelijks leven.

Werkwijze van de training

Voorafgaand aan de training krijgt de cursist een telefonische intake met de begeleider en maakt een overzicht van lastige situaties en leerdoelen. Op deze manier komt de cursist goed voorbereid aan op de cursusdag. De training vindt plaats in klein gezelschap, om veiligheid en aandacht te waarborgen. Na de cursus biedt Spotlighttraining begeleiding door nog tweemaal een coachend telefoongesprek te voeren. Ook kunnen cursisten nog een half jaar lang vragen stellen.

Wat leer je van de training?

Als je de training effectief communiceren met gesprekstechnieken hebt afgerond zal je merken dat je beter in staat bent je boodschap over te brengen. Je weet dat communicatie zich niet beperkt tot woorden, maar dat ook lichaamshouding en non-verbale uitingen iets zeggen over de wijze waarop je communiceert. Je hebt geleerd op een respectvolle manier duidelijk te maken wat jouw mening is, ook al is die afwijkend van je gesprekspartner. Ook heb je een eigen communicatieplan opgebouwd en werk aan je communicatiedoelen. Dankzij de cursus voel je je zelfverzekerd in je gesprekken.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Onderwerp *

  Bericht

  Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Spotlight Training & Ontwikkeling

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

  Back To Top